понеділок, 28 березня 2016 р.



Заняття школи молодого вчителя

24 березня 2016 року на базі Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 відбулося чергове заняття школи молодого вчителя початкових класів з теми «Система роботи вчителя-початківця з батьками».
Віта Титаренко, практичний психолог Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, ознайомила колег із ознаками адаптації та причинами дезадаптації першокласників, з особливостями роботи вчителя з дітьми, що мають різні  типи темпераменту.
Учитель-методист Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Ольга Тесленко з досвіду роботи поділилася з молодими колегами, як правильно обрати батьківський комітет класу та розподілити доручення між батьками. Ольга Вікторівна наголосила, що співпраці можна досягти лише за тієї умови, коли батьки будуть небайдужими до життя класу.
Наталія Комлик, учитель-початківець Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, розповіла слухачам про різні типи батьків та надала практичні рекомендації щодо складання правил і пам’яток для батьків, а також зазначила, за що варто заохочувати і не варто наказувати батькам своїх дітей.
Керівник школи молодого вчителя Олена Мініна, учитель-методист Кагарлицької  ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, навела багато прикладів з досвіду роботи на розв’язання педагогічних ситуацій між учнями, батьками та вчителями. У своєму виступі вчитель наголосила, що досягти результату системної роботи можна лише завдяки безмежній любові, мудрості, людяності й терпінню, чого й побажала наостанок молодим колегам.
Методист РМК Леся Ходос спільно зі слухачами школи молодого вчителя обговорили проект концепції початкової освіти та розглянули зміст програм курсів за вибором для 1-4 класів.


Немає коментарів:

Дописати коментар