понеділок, 28 березня 2016 р.



Учителі-філологи Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3
діляться досвідом

15 березня 2016 року на базі Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 відбувся семінар-практикум для вчителів української мови й літератури за темою «Упровадження принципу особистісно зорієнтованого навчання на уроках української мови й літератури». Учасники семінару відвідали урок української літератури в 10 класі «Бетховен українського слова» (життєвий і творчий шлях В.Стефаника)», який підготувала й провела вчитель І кваліфікаційної категорії Тетяна Ільєнко. 
Яскравим прикладом позакласної роботи з предмета став творчий вечір, присвячений 145 річниці з дня народження Лесі Українки «Я маю в серці те, що не вмирає…», який запропонували увазі колег Любов Кучма, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, та учитель-методист Світлана Михайловська. Олена Дегтярьова, вчитель історії, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії спільно з учнями 11 класу провела для гостей невеличку екскурсію до шкільного історико-краєзнавчого музею «Обереги».
Після відвіданих заходів методист РМК Леся Ходос провела  інструктивно-методичну нараду «Особливості проведення ДПА та ЗНО в 2015/2016 н.р.» та спільно з колегами виробили методичні рекомендації щодо підвищення рівня ефективності вивчення української мови й літератури в сучасній школі.









Немає коментарів:

Дописати коментар